Horeca

U biedt de consument een verrassend moment. Een moment dat hij kan relaxen en culinair genieten tegelijk. Maar hoe haalt u voldoende gasten binnen voor een goede bezettingsgraad? Hoe maakt u slim gebruik van kortingsacties? Welke invloed hebben recensiesites en reviews op uw marktpositie? 

Bij het ondernemen in de horeca komt beduidend meer kijken dan alleen het bereiden van overheerlijke gerechten. Wilt u succesvol ondernemen, dan moet u zorgvuldig sturen. Op kosten; op omzet per vierkante meter; op marge per couvert. Wij ondersteunen u daar graag bij. 

We kennen uw branche, met al zijn specifieke uitdagingen. Daardoor kunnen we veel voor u betekenen. Als u uw menukaart wilt prijzen, uw kosten wilt reduceren, uw personeel efficiŽnter wilt inzetten, payrolling overweegt of een verbouwing moet financieren. Zo veelzijdig als uw uitdagingen zijn, zo veelzijdig is onze expertise als accountants en adviseurs. 

Meer weten?

Actueel

Overdracht aandelen aan bv voor te lage waarde

De houder van een aanmerkelijk belang in twee Nederlandse bvís kocht in december 2004 voor...

Lees verder

Proefprocedure box 3

Volgens artikel 1 van het Eerste Protocol (EP) bij het Europese Verdrag ter bescherming van de...

Lees verder

Subsidie
advies

Lees verder