Horeca

U biedt de consument een verrassend moment. Een moment dat hij kan relaxen en culinair genieten tegelijk. Maar hoe haalt u voldoende gasten binnen voor een goede bezettingsgraad? Hoe maakt u slim gebruik van kortingsacties? Welke invloed hebben recensiesites en reviews op uw marktpositie? 

Bij het ondernemen in de horeca komt beduidend meer kijken dan alleen het bereiden van overheerlijke gerechten. Wilt u succesvol ondernemen, dan moet u zorgvuldig sturen. Op kosten; op omzet per vierkante meter; op marge per couvert. Wij ondersteunen u daar graag bij. 

We kennen uw branche, met al zijn specifieke uitdagingen. Daardoor kunnen we veel voor u betekenen. Als u uw menukaart wilt prijzen, uw kosten wilt reduceren, uw personeel efficiŽnter wilt inzetten, payrolling overweegt of een verbouwing moet financieren. Zo veelzijdig als uw uitdagingen zijn, zo veelzijdig is onze expertise als accountants en adviseurs. 

Meer weten?

Actueel

Inhouding dividendbelasting

De algemene vergadering van aandeelhouders is het orgaan van de vennootschap dat bevoegd is om...

Lees verder

Proceskostenvergoeding in samenhangende zaken

In belastingzaken kan een vergoeding voor de kosten van beroepsmatige rechtsbijstand worden...

Lees verder

Subsidie
advies

Lees verder