Horeca

U biedt de consument een verrassend moment. Een moment dat hij kan relaxen en culinair genieten tegelijk. Maar hoe haalt u voldoende gasten binnen voor een goede bezettingsgraad? Hoe maakt u slim gebruik van kortingsacties? Welke invloed hebben recensiesites en reviews op uw marktpositie? 

Bij het ondernemen in de horeca komt beduidend meer kijken dan alleen het bereiden van overheerlijke gerechten. Wilt u succesvol ondernemen, dan moet u zorgvuldig sturen. Op kosten; op omzet per vierkante meter; op marge per couvert. Wij ondersteunen u daar graag bij. 

We kennen uw branche, met al zijn specifieke uitdagingen. Daardoor kunnen we veel voor u betekenen. Als u uw menukaart wilt prijzen, uw kosten wilt reduceren, uw personeel efficiŽnter wilt inzetten, payrolling overweegt of een verbouwing moet financieren. Zo veelzijdig als uw uitdagingen zijn, zo veelzijdig is onze expertise als accountants en adviseurs. 

Meer weten?

Actueel

Risicoís van overname lijfrenteverplichting

Verkoopt een ondernemer zijn onderneming, dan kan hij als tegenprestatie van de overnemer een...

Lees verder

Onttrekking aan het vermogen van de bv

Een lening van een bv aan haar aandeelhouder, die niet afgelost kan of zal worden, heeft...

Lees verder

Subsidie
advies

Lees verder