Personeelsadvies

Als werkgever hebt u veel waardering voor uw medewerkers. Dankzij uw medewerkers kunt u uw ambities waarmaken. U weet inmiddels uit ervaring, dat medewerkers ook hun eigen uitdagingen meebrengen. Vraagstukken waarbij het niet alleen om harde cijfers draait, maar vooral om mensen. Ontdek VLK Personeelsadviseurs en versterk uw organisatie! Wij bieden u praktische ondersteuning, kennis ťn advies op het gebied van P&O. Zo staan we u bij op het gebied van

  • Werving & selectie. We helpen u tot een goed functieprofiel te komen. Vervolgens ondersteunen we u bij het uitzetten van de vacature. Daarin betrekken we ook ons eigen netwerk.
  • Ontslagzaken. Als u iemand ontslag moet of wilt geven, is het van belang dat u dit verstandig aanpakt. U hebt met veel regels en formaliteiten te maken. Wij geven u hierin advies, zodat u tot een verantwoorde en doordachte aanpak komt.
  • Personeelsbeleid. We ondersteunen u bij het optimaliseren van uw personeelsbeleid. Van het harmoniseren van arbeidsvoorwaarden tot het opstellen van competentieprofielen.
  • Ziekteverzuim. Als u te maken hebt met ziekteverzuim, kunt u het casemanagement aan ons overlaten. Wij begeleiden zowel u als de betreffende medewerker van ziekmelding tot en met re-integratie.
  • Salarisadministratie. We verzorgen de complete salarisadministratie. U levert maandelijks de mutaties aan, wij zorgen dat uw medewerkers hun loonstrookje krijgen. Tijdig en correct.

Meer weten?

Actueel

Risicoís van overname lijfrenteverplichting

Verkoopt een ondernemer zijn onderneming, dan kan hij als tegenprestatie van de overnemer een...

Lees verder

Onttrekking aan het vermogen van de bv

Een lening van een bv aan haar aandeelhouder, die niet afgelost kan of zal worden, heeft...

Lees verder

Kelly van Ravenhorst - Kievit

HRM Adviseur

0317-615686

Meer info